Jij en Praktijk Noment  blauw2

Dagelijks zijn we in relatie met anderen. Je hebt te maken met je familie, kinderen, partner, buren, collega’s, ex-partner, vrienden, kennissen… met iedereen die je tegenkomt.
Ook in relaties met anderen kun je vastlopen.
Je kan het gevoel hebben dat je stilstaat, niet verder komt.
Soms gaat het allemaal niet zo makkelijk als je zou willen, zit je met jezelf in de knoop.

bospad

 In mijn Praktijk Noment bied ik je gesprekken aan om te zoeken naar oplossingen met alle aandacht en respect voor jouw situatie. In het (de) gesprek(ken) ligt de focus op positieve verandering vanuit je eigen kracht. Zo komen er kansen om je mogelijkheden te zien en niet alleen de onmogelijkheden. 

Ik ga bij deze gesprekken ervan uit dat ieder voor zich een eigen antwoord kan vinden.

Deze gesprekken kunnen binnen plaatsvinden of buiten in de natuur tijdens een “natuurcoaching”.  

Ik heb de ervaring dat tijdens het buiten in de natuur zijn, zich er makkelijker een gesprek kan vormen en vanuit de rust er diepe thema’s aangesneden kunnen worden. 

Een natuurcoaching kan individueel ingezet worden, maar kun je ook samen met een groepje mensen gaan doen. De groep is hierbij een extra middel om inzicht te krijgen in jezelf.  

Daarbij of daarnaast is een coaching aan de hand van schrijfoefeningen een van de andere mogelijkheden om een coaching in te zetten. 


Praktijk Noment: ook voor Verbinding,  Inzichtwandelingen en Workshops.bospad2 2

Zonder direct een coachingsgesprek in te zetten, is Praktijk Noment er ook voor een luisterend oor en verbinding als je daar behoefte aan hebt. Door middel van een fijne wandeling, workshops en een al dan individuele (creatieve) ontmoeting kom je vaak tot mooie inzichten in jezelf.

 

nodig uit2