Jij en je Gezin  lichtblauw gezin

Opvoeden is soms lastig. Heb je het gevoel dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren), of zou je willen kijken hoe je zelf meer oplossingen kunt vinden? Heb je hierover vragen of wil je praten over opvoeding en alles wat daarmee samenhangt?
In mijn Praktijk Noment kan ik je een eerste gesprek aanbieden. Ik ben ook zelf moeder van vier kinderen. En ik heb vanuit mijn professionele ervaring in ondersteuning van ouders en gezinnen met (bijzondere) opvoedingsvragen, de ervaring en kennis om je te steunen. Door goed te luisteren zal ik samen met jou nieuwe inzichten en oplossingen vinden waar je zelf je opvoedingsvragen mee kan beantwoorden.

Heb jij, of hebben jullie als ouders, behoefte aan meer, dan kun je ook kiezen voor het inzetten van een traject met Video Home Training (VHT). Als gecertificeerd videohometrainer heb ik de ervaring om samen videobeelden te analyseren en de onderlinge communicatie te helpen verbeteren.
Samen gaan we op zoek naar de eigen behoefte van je kind. Soms heeft je kind een specifieke aanpak nodig. Door middel van verhelderende gesprekken krijg je meer inzicht in de vraag van je kind en weer meer zicht op de mogelijkheden die je zelf in huis hebt.

alles fotos